V64 tips 

v64 tips

V64 lanserades år 1999 av ATG och är en populär spelform bland travfantaster. Förutsättningarna för v64 är att hitta vinnarna i sex olika avdelningar. För att lyckas med detta kan det vara hjälpsamt att ta del av analyser, statistik, expertutlåtanden och research. Allt detta går under samlingsnamnet v64 tips! 

Här kan du hitta de bästa v64 tipsen samt annan relevant information som kan vara hjälpsam för dig som vill spela på v64.

  Spela v64 

  V64 är en spelform inom trav där målet är att välja ut vinnarna i sex utvalda lopp. Du vinner inte bara vid 6 rätt, utan även vid 5 eller 4 rätt. Därav namnet v64. 

  Ditt vinstbelopp bestäms av hur många andra spelare som också lyckas pricka in samma antal vinnare som du. Om du är ensam om att ha rätt på alla sex loppen vinner du hela potten i sexrätts-poolen, vilket ofta kan vara flera miljoner kronor. 

  För att spela v64 behöver du bara ha ett konto hos ATG. Därefter kan du klicka dig in till v64 och göra dina val. V64 avgörs på följande dagar: 

  • Måndagar
  • Tisdagar
  • Torsdagar 
  • Fredagar
  • Söndagar

  Starttiden är på vardagar 19:30. På fredagar är dock en annan starttid, 20:30, eftersom man kör omgången i expressfart. Detta innebär att omgången är uppdelad mellan två banor, vilket gör att det går snabbare att avgöra. 

  V64 tips 

  Att använda sig av V64 tips kan vara väldigt hjälpsamt när du spelar på v64. Tipsen kan innefatta allt från att lyssna på travexperter och ta inspiration från deras systemförslag, till att göra egen research och ta del av statistik, tidigare prestationer och viktig information. 

  Genom att dra nytta av alla olika v64 tips som finns tillgängliga idag kan du öka dina chanser för utdelning när du spelar på v64. Nedan kan du hitta några av våra bästa v64 tips, som förhoppningsvis kan hjälpa dig till ett mer framgångsrikt spelande. 

  Ta hjälp av experter och deras v64 tips 

  Det första v64 tipset är att ta hjälp av erfarna travexperter. Att gå igenom samtliga lopp och göra grundliga analyser kan nämligen vara riktigt tidskrävande. Det är därför väldigt fördelaktigt och tidseffektivt att ta hjälp av andra som redan gjort jobbet åt dig. 

  Det finns flera olika hemsidor, forum och tjänster där du kan få hjälp av experter som delar med sig all sin kunskap. V64 tips kan innefatta allt från analyser av lopp och viktig information till förslag på färdiga system. 

  Genom att ta del av denna typ av v64 kan du enklare göra välgrundade beslut inför ditt eget spel. En del spelare tar bara inspiration från experterna medan andra spelare kopierar experternas förslag rakt av. Oavsett hur du vill spela kan det vara hjälpsamt att få insikter och analyser från andra. 

  Analysera och gör din research 

  Utöver att ta hjälp av v64 experter är vårt största tips att göra research. Läs på, granska och djupdyk i allt som rör loppen, hästarna och kuskarna. Ju mer kött du har på benen (i form av kunskap) desto större är chansen för framgångsrika spel. Att spela på trav handlar trots allt mycket om att ha kunskap. 

  Vad är det då du bör ha koll på? Jo, det finns en hel del saker. Nedan har vi satt ihop några av de absolut viktigaste sakerna att ha koll på när du analyserar inför ett lopp.

  Aktuell form på hästarna

  Se över hur hästarna har presterat i tidigare lopp den senaste tiden och hur deras formkurva ser ut. Hästarnas aktuella form kombinerat med deras senaste resultat kan ha stor påverkan på utfallet av ett lopp. 

  Det kan vara väldigt hjälpsamt att studera hästarnas tidigare prestationer. Försök se om det finns några mönster eller trender som kan hjälpa dig att göra bättre val när du spelar. 

  Ha koll på tränare och kuskar 

  En annan aspekt som kan vara bra att ha i åtanke är vilka tränare och kuskar som respektive häst har. Precis som du bör ha hästarnas form i åtanke, är även information om tränarna och kuskarna något som kan vara värdefullt. Det finns vissa tränare och kuskar som har en högre vinstprocent än andra 

  Analysera det kommande loppet 

  Genom att analysera det kommande loppet och jämföra det med hästarnas tidigare prestationer och erfarenheter kan du få en bild av det eventuella utfallet av loppen. Det är främst distansen och underlaget som är viktigt att ha koll på. 

  Många hästar är mer framgångsrika på en specifik distans, eller på ett specifikt underlag. Säkerställ därför både distans och underlag innan du lägger ditt spel. 

  Kontrollera startspåret 

  Detta hör lite ihop med föregående punkt men det är väldigt viktigt att analysera vilket startspår de olika hästarna har blivit tilldelade i respektive lopp. Det är nämligen så att vissa startspår anses vara mer fördelaktiga än andra. 

  Utrustning och ändringar i utrustning

  Ytterligare en faktor som kan ha stor påverkan på utfallet i ett lopp är utrustningen hos hästarna och om det finns några eventuella utrustningsändringar. Huvudlag, skor och annan typ av utrustning kan påverka förmågan hos hästen under ett lopp. 

  Testa olika strategier 

  Ett v64 tips är att pröva på olika strategier om du känner dig manad. Det finns många olika sätt att spela på trav och genom att variera din spelstrategi kan du öka dina chanser för vinst. 

  När vi säger testa olika strategier menar vi till exempel att en gång inkludera både favorithästar och skrällar i din kupong. Nästa gång kanske du bara satsar på skrällar, om du känner dig säker på din sak. En tredje gång kanske du bara ska fokusera på dina favorithästar. 

  En varierad spelstrategi kan även göra det lite roligare att spela, då det hela tiden blir något nytt. 

  Spela reducerat – ett populärt v64 tips 

  Ett populärt v64 tips är att spela reducerat. Att spela reducerat inom v64 innebär att du väljer bort vissa hästar och kombinationer, och väljer ut exakt vad du vill spela på. Detta är ett sätt som gör att du både kan maximera spelets potential och samtidigt minska kostnaderna. 

  Det finns flera ställen där man ska spela reducerat, men det smidigaste är att göra det direkt genom ATG. Det är helt gratis och du behöver bara klicka dig in på “Reducerat”. Där kan du även läsa mer information om hur man spelar reducerat och hur man går tillväga. 

  Så mycket kostar det att spela v64 

  Hur mycket det kostar att spela v64 är beroende på vilka spel du lägger. Det är du själv som väljer hur många hästar du vill ha med i varje avdelning. I V64 finns det totalt 6 avdelningar att välja hästar i. Antingen kan du välja att ta med alla hästarna i en avdelning, eller så kan du välja bara en häst (en spik). Du kan även välja vilket annat antal hästar som helst däremellan. 

  Ju fler hästar du har i varje avdelning, desto större blir systemet. Detta leder till att priset blir högre. 

  Det finns ett enkelt sätt att räkna ut hur mycket ditt spel kommer att kosta. Varje rad i V64 (vilket är varje vald häst) kostar 1 krona. Multiplicera alla dina valda hästar i de sex avdelningarna med varandra för att få fram vad ditt spel kommer att kosta. 

  Låt oss dra ett exempel: 

  • Du väljer tre hästar i alla sex avdelningar
  • Du multiplicerar då dina tre hästar med de sex avdelningarna (3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 = 729) 
  • Du tar då antalet rader, 729, multiplicerat med kostnaden för en rad, 1 krona (729 x 1 = 729) 
  • Ditt spel kommer då att kosta 729 kronor 

  Vinst på V64 

  Förutsättningarna för v64 är att hitta vinnarna i sex olika avdelningar. V64 är ett spel som består av en gemensam prispott, där alla vinnarna delar på prispotten. Prispotten blir uppdelad till alla spelare som har sex, fem eller fyra rätt. Procentuellt är prispotten uppdelad på följande sätt: 

  • 40% av prispotten går till spelarna med 6 rätt
  • 20% av prispotten går till spelarna med 5 rätt
  • 40% av prispotten går till spelarna med 4 rätt

  Hur mycket man kan vinna nära man spelar på V64 varierar från omgång till omgång. Detta eftersom alla vinnande kupongen delar på utbetalningen. Om det är favorithästar som vinner under en V64-omgång är det i regel många som har rätt, vilket gör utdelningen låg. 

  Skulle det finnas några skrällar med i loppen är chansen större att det är färre människor som prickar rätt, vilket gör att utdelningen kan bli betydligt större. 

  Jackpott på V64 

  Skulle ingen få 6 rätt en omgång, eller om utdelningen är mindre än 7 kronor, går hela prispotten till en jackpott. Jackpotten går till prispotten för spelare med 6 rätt under nästa omgång. 

  Dag:  Jackpotten flyttas till: 
  MåndagTisdag
  TisdagOnsdag
  OnsdagTorsdag
  TorsdagFredag
  FredagMåndag
  Söndag  Söndag 

  Något som är lite extra härligt med V64 är att det faktiskt ofta blir jackpot. När detta sker kan det dessutom finnas riktigt stora summor i summan. I många fall kan du förvänta dig ett par miljoner i potten. 

  Spela V6

  När man spelar V64 kan man välja att istället spela V6, vilket innebär att du då endast spelar för två rätt. Detta ger dig en eventuell vinst på 2.5 gånger utdelningen. Detta gäller dock endast om du får 6 rätt, vid 5 eller 4 rätt får du inte någon utdelning. 

  För att spela V6 behöver du bara klicka i rutan “Spela endast V6” i samband med att du bekräftar din spelkupong. 

  Om du känner dig riktigt säker på din sak inför en omgång kan det vara passande att spela v6, då utdelningen kan bli ännu högre än vid en vanlig omgång. 

  V64 – Resultat och utdelning 

  För att hitta resultatet för dagens v64 tävling är det enklaste sättet att besöka ATGs hemsida. Här kan du både se resultaten för alla lopp samt för dina egna spel. För att hitta ditt resultat loggar du in på ditt konto, klickar på “Rätta” och väljer därefter “Resultatkalender”. 

  Här har du möjlighet att välja den tävlingsdag som du vill se resultatet ifrån. Sedan är det bara att klicka i vilket spel och bana du önskar att se. Här får du både startlistan, resultatet och utdelningen för de olika antalen rätt (4, 5 eller 6 rätt). 

  V64 Startlista

  Startlistan för V64 släpps vanligtvis några dagar innan tävlingsdagen på ATGs hemsida. Ett extra litet v64 tips är att vara medveten om att streckprocenten i startlistan kan vara lite missvisande, beroende på när du kollar. Om du kollar startlistan flera dagar innan tävling så är chansen stor att det inte kommit in tillräckligt med spel ännu. 

  Det är därför bra att hålla extra koll så nära tävlingsstart som möjligt, då streckprocenten i startlistan bör vara mer korrekt då. 

  v64 live 

  V64 är en spelform som inte är lika populär som till exempel v75 eller v86 och därför finns det inte möjlighet att se v64 live på tv. Det är dock alltid möjligt att se alla V64 lopp live på ATG’s hemsida. Du kan även kolla på ATG-studion där det bjuds på allt från spännande intervjuer, försnack och unika v64 tips. 

  På ATGs hemsida kan du även se alla lopp i efterhand, om du skulle missa livesändningen. 

  Sammanfattning – V64 tips 

  Att spela V64 är väldigt populärt och något som många travälskare tycker om. För en så lyckad spelupplevelse som möjligt är det fördelaktigt att ta del av v64 tips. En kombination av dina egna analyser och v64 tips från experter kan maximera dina vinstmöjligheter och öka chanserna till en rejäl utdelning! 

  Vanliga frågor om V64 

  Hur mycket kostar en rad på v64? 

  Varje rad (häst) på v64 kostar 1 krona när du spelar v64. 

  Hur vinner jag på v64?

  För att vinna på v64 behöver du ha 4, 5 eller 6 rätt i 6 lopp. 

  Vad är V6? 

  V6 är en spelform inom V64 när du väljer att bara spela på 6 rätt. Du får ingen vinst vid rätt på 5 eller 4 rätt som på klassisk V64, men vid 6 rätt får du en vinst på 2,5 x utdelningen. 

  Vilken tid börjar V64? 

  V64 börjar klockan 19:30 på vardagar.