V75 Tips

v75 tips

V75 har sedan starten 1993 varit en enorm succé och är en populär spelform för miljontals svenskar. Genom att ta del av V75 tips, systemförslag och noggranna analyser kan du ta välgrundade beslut för att öka dina vinstchanser. 

På denna sida går vi igenom våra bästa tips för V75 och guidar dig genom allt som rör V75. 

Det betyder de vanligaste termerna inom V75 tips 

Innan vi sätter igång med våra V75 tips är det på sin plats att reda ut vad olika begrepp betyder. Detta eftersom dessa är begrepp som är vanligt förekommande när man pratar om just tips för V75. 

 • Spik – När man endast har en häst i ett utvalt lopp
 • Lås – När man har fåtal hästar (oftast två) i ett utvalt lopp
 • Skräll – Det som vi alla letar efter, en häst som antingen har ett högt odds eller en låg streckprocent 
 • Rader – Antal hästar på din spelkupong 
 • Streckprocent – Innebär hur mycket din häst har blivit spelad på av det övriga folket 
 • Reserver – Du kan välja reserver som träder in om en häst skulle bli struken innan start, annars får du en häst tilldelad till dig automatiskt 

V75 Tips – Analysera loppet 

När det kommer till att spela V75 finns det flera viktiga faktorer att ta hänsyn till för att öka dina chanser att vinna. Något som kan vara väldigt fördelaktigt att noggrant analysera varje lopp. 

Detta kan innefatta flera olika aspekter som exempelvis vilket startspår en häst har, vilken distans loppet är, hur hästens form är och vilken utrustning som förväntas. Att ha allt detta i åtanke är ett bra V75 tips för att förbättra vinstchanserna. 

Startspåret  

När det gäller att analysera loppet inför V75 kan det vara bra att se över vilka startspår de olika hästarna har. Detta har en stor påverkan på hur väl hästen kan prestera under loppet. Startspåret avgör både var hästen befinner sig i loppet och även hästens möjlighet att ta en bra position eller fastna bakom andra hästar. 

Generellt sett anses spår 8 och 12 vara mindre fördelaktiga, eftersom hästarna från dessa spår måste springa längre för att nå den första svängen och riskerar att hamna i ogynnsamma positioner. 

Hästar som har startspår 1, 2 och 3 anses ofta ha en fördel, då de kan ha en kortare väg till ledningen eller en bättre position längs insidan av banan. Det innebär att hästen har en lättare resa och mindre hinder att övervinna, i jämförelse med de hästar som startar längre ut på banan. 

Genom att ta hänsyn till startspåret kan man få en tydligare bild av de olika utgångslägena för varje häst, för att kunna göra ett mer informerat val när man spelar på V75. 

Distans 

Utöver vilket startspår en häst har är det även bra att se över vilken distans loppet har. Medan vissa hästar är mer lämpade för att köra korta distanser, finns det andra hästar som passar bättre med långa sträckor. Vilken distans det aktuella loppet har kan därav ha stor betydelse på utfallet av loppet. Distansen kan helt enkelt påverka hästens prestation, vilket är bra att känna till när man ska lägga sina spel på V75.  

Aktuell form på hästen 

Hästarnas aktuella form är också av stor vikt för att framgångsrikt spela på V75. Den aktuella formen på en häst kan ge en indikation på förmågan hästen har att prestera i det kommande loppet. 

Chansen att en häst som är i väldigt god form som presterat bra i sina senaste lopp ska fortsätta prestera bra är stor. En häst med dåliga resultat på senaste eller skador har således inte lika stor chans att presentera bra. 

Tidigare resultat 

Utöver den aktuella formen och distansen kan det även vara fördelaktigt att studera hästarnas tidigare prestationer. Det kan innefatta generella resultat eller mer specifikt hur en häst har agerat på en specifik bana. Tidigare resultat och statistik kan hjälpa till att få en heltäckande bild av hur en häst kan tänkas prestera i ett kommande lopp. 

Utrustning 

Precis som det är ett bra V75 tips att analysera den aktuella formen på hästen, är det även bra att kontrollera utrustningen. Vilken utrustning en häst har kan nämligen påverka prestationen i ett lopp väldigt mycket. Det säger sig kanske själv men förändringar i hästens utrustning kan givetvis påverka beteendet och förmågan hos hästen under ett lopp. 

V75 Tips – Ta hjälp av experter 

Att fylla i en V75-kupong kan onekligen vara knepigt. Det är därför tur att det finns flera tjänster som kan hjälpa dig på traven. Genom att ta hjälp av experter och deras V75 tips kan du förbättra dina vinstchanser. Det finns även specifika program där du kan få smarta tips inför ditt spelande. 

Det finns både V75 tips som du behöver betala för och sedan finns det en hel del V75 tips som är helt gratis för dig att använda dig av. 

När det gäller V75 tips kan du antingen välja om du bara vill inspireras. Det är också möjligt att kopiera tipsen rakt av. 

Harry Boy – V75 tipset för dig som vill att det går snabbt 

Om du har tidsbrist eller känner dig lite osäker på vilka spel du ska lägga på V75 är Harry Boy ett bra tips. Det är nämligen en spelform där det enda du som spelare behöver göra är att välja vilken insats du vill spela med, sedan sköter Harry Boy resten. Harry Boy ger dig helt enkelt ett V75 tips direkt! 

Det finns tre olika typer av Harry Boy att välja mellan och de ger dig tre olika V75 tips: 

 • Harry Boy Original: Består av en blandning mellan både skrällar och favorithästar  
 • Harry Boy Favorit: Består av fler favorithästar än skrällar (vilket innebär att chansen till vinst är större, men utdelningen mindre) 
 • Harry Boy Chans: Består av fler skrälla än favorithästar (vilket innebär större vinster om spelet går in)  

Vinst på V75 

För att vinna på V75 krävs det att du prickar rätt vinnare i upp till sju olika lopp. Du vinner om du prickar rätt på vinnaren i 5, 6 eller 7 olika lopp. Hur mycket du vinner är baserat på vilka hästar det är som vinner. 

Skulle det vara många skrällar kan du vinna stora summor pengar, medan om det istället är många favoriter bland de vinnande hästarna blir utdelningen lägre.  

V75 resultat: Så rättar du din kupong 

För att rätta din kupong på V75 är det alltid bäst att gå in på ATG’s hemsida. De listar alla officiella resultat och alla utdelningar. Det finns flera andra tjänster och hemsidor där du kan rätta din V75 kupong men det är alltid bäst att gå direkt till den officiella källan. 

Spelstopp på V75

V75 är varje lördag och startar i regel klockan 16:20. Det är även denna tid som spelstoppet för omgången är.  Utöver V75 varje lördag så arrangeras det under året även under andra tillfällen. Spelstoppen och starttiderna för detta kan variera beroende på vilken dag V75 utspelar sig på. För aktuell information kring spelstopp på V75 är det bäst att alltid besöka ATG. 

V75 Boost – ett extra v75 tips 

V75 Boost är ett tilläggsspel på V75 som lanserades i februari 2016. Med hjälp av V75 Boost kan du om du har turen på din sida öka din vinst. När du spelar med Boost blir ett slumpmässigt nummer på tre siffror tillagt på ditt spelkvitto. Du får sedan delta i en dragning av ett slumpmässigt nummer. Det hela fungerar likt lotto. 

Att använda sig av V75 Boost ger dig möjligheten att kunna vinna upp till 100 gånger din insats. Att spela med Boost kan ses som ett extra V75 tips, då du kan få ut mer av din kupong. Därför går vi igenom mer om tilläggs spelet och hur det fungerar nedan.  

Så spelar du med V75 Boost 

För att spela med Boost på V75 behöver du bara lägga ett spel som vanligt och därefter kryssa i Boost som alternativ på din spelkupong. Det är följande fyra steg som du behöver gå igenom för att kunna spela på V75 Boost:

1. Fyll i din kupong för V75 som vanligt 

2. Tryck “Lägg spel” 

3. Kryssa i “Boost”-rutan 

4. Tryck “Bekräfta” 

Hur mycket kostar det att spela V75 Boost 

Hur mycket det kostar att spela V75 Boost är beroende på hur stort system du spelar på. För alla system upp till 300 kronor är kostnaden på Boost 30 kronor. För system som är över 300 kronor betalar du 10% av systemkostnaden. 

Dragningen på V75 Boost 

Det är när alla loppen för V75 är avslutade och resultaten är klara som Boost numret avgörs. Numret avgörs av något som heter en slumpgenerator, vilket är en maskin godkänd av Lotteriinspektionen. Slumpgeneratorn väljer slumpmässigt ett nummer mellan 000 och 999. Det är detta slumpmässiga nummer som är boost-numret. 

Så mycket kan du vinna med V75 Boost 

För att kunna vinna med Boost krävs det att du har 5, 6 eller 7 rätt på ditt V75-system och rätt tresiffrigt Boost-nummer på din spelkupong. Som max kan du vinna 100 miljoner kronor på V75 Boost. 

Antal rätt på ditt V75-systemVinst 
7 rätt10 x vinsten 
6 rätt 100 x vinsten 
5 rätt 100 x vinsten 

Jackpott på V75 

Inom V75 finns det jackpottar. En jackpott innebär i stora drag att vinstpotten för en specifik omgång av V75 är extra stor och utdelningen är högre än vanligt. Det är nämligen så att om ingen spelare lyckas få sju, sex eller fem rätt i en omgång av V75, flyttas alla pengar till sjurättspotten. Det är detta som blir jackpotten. 

Jackpotten går i dessa fall alltid vidare till nästkommande omgång, vilket kan göra den kommande omgången särskilt lockande för spelarna. Ibland kan en jackpotomgång inom V75 erbjuda upp till 60 miljoner kronor i potten! 

Ett sista V75 tips – spela reducerat  

Ett av våra sista V75 tips är att spela reducerat. Precis som på andra spelformer kan du på V75 nämligen välja att spela med reducerade system. Det innebär att du inte behöver betala lika mycket för att inkludera alla hästar, vilket hjälper dig att hålla nere kostnaderna. 

Att spela med reducerade system gör det även möjligt för dig att följa dina egna preferenser och strategier mer ingående. Detta då du inte behöver inkludera alla hästar i varje lopp, istället kan du välja att fokusera på de hästar där din kunskap är som störst. 

Sammanfattning av V75 Tips 

För att kunna lägga välgrundade och informativa spel kan det vara fördelaktigt att ta del av diverse V75 tips. Detta är tips som finns till för att maximera dina vinstmöjligheter när du spelar V75. Genom V75 tips kan du guidas till de absolut bästa skrällarna, de grymmaste spikarna och de mest fördelaktiga låsen. 

Tipsen på V75 kan innefatta allt från analyser kring hästarnas form, vilka förutsättningar specifika hästar har på olika lopp har till utrustningsändringar och jämföra odds och streckprocent. 

För att sammanfatta de V75 tips som vi gått igenom på denna sida kan vi lista de främsta tipsen på följande sätt. 

 • Ta del av V75 tips och analyser från experter 
 • Gör research på hästarna
 • Analysera loppen ordentligt  
 • Ha koll på eventuella ändringar som kan uppstå innan spelstopp 
 • Spela reducerat för att minska dina kostnader 
 • Spela endast för pengar du har råd att förlora 

Vanliga frågor och svar om V75 tips 

Hur vinner man på V75?

För att vinna på V75 behöver man pricka rätt på 5, 6 eller 7 vinnare. 

Vad kostar det att spela på V75? 

Det är du själv som bestämmer hur mycket du vill att ditt V75-system ska kosta. För att beräkna priset på spelkupongen multipliceras antalet valda hästar i varje lopp med varandra.

När är det spelstopp på V75? 

Spelstopp på V75 är klockan 16.20 varje lördag. 

Vad är ett V75 tips? 

Ett V75 tips är kort och gott ett tips som hjälper dig att maximera dina chanser till vinst när du spelar på V75. 

Vad är V75 Boost? 

V75 Boost är ett tilläggsspel där du slumpmässigt får tre siffror på ditt spelkvitto. Därefter sker en dragning av ett nummer. Om du har rätt nummer kan du vinna upp till 100 gånger din insats.